01 december 2006

The Google Team Mejlat

Jag har alltså haft problem med att få fram postningsetiketterna, Labels, i den här bloggen. En med samma problem var Bad Girl. Så när hon flaggade för att det var fixat där, så undrade jag hur hon burit sig åt. Mailade, kom svaret.

Hittade en buggrapporteringssida med ett formulär där jag lade min felanmälan i går em. Proceduren inleds med att man ger en ärendetyp, sen får man mailadressen och bloggnamnet förinstallerat i formuläret (Man måste vara inloggad i det skedet) Snyggt!

Nästan direkt kom det ett standardsvar. För det mesta är såna ganska opersonliga och rent av arroganta. (Det bästa som jag fått var från Garmin om min GPS och innehöll infon att ingen nånsin kommer att läsa mitt mail. Det ni!) Nåväl:

please be aware that we won't have an opportunity to review your messageuntil the following business day. If you are providing us with a bugreport, please rest assured that we will take action as necessary, even ifyou don't hear back from us. We sincerely appreciate your bringing this to our attention
Artigt och informativt. Sen fyllde dom på med länkarna till "known issues" och annat som jag redan hade betat av. Precis som på hjälpsidorna så ägnade de särskild uppmärksamhet åt login-problem med Betan. Det är tydligen stort.

Det slapp jag iallafall...

2 kommentarer:

 1. Hehehe, jag skriver om det här :)

  Gå till din dashboard, eller ännu snabbare - klicka på länken "customize" som du har högst upp till höger på din blogg om du är inloggad.

  Välj "template"-fliken om du gått genom dashboard

  Klicka på "Edit" länken i page elementsrutan "Blog Posts". Detta öppnar ett popup-fönster: "Configure Blog Posts"

  Sjätte valet uppifrån under "Select Items" är dina lejjbels. Den skall vara ikryssad för att det skall synas och här kan du byta namn på dem.

  Fiffigt va???? :)

  SvaraRadera
 2. Det är just det som inte funkar för mig, respektive inte funkade för Nini och det jag syftade på i mitt inlägg på hennes Google-post.

  Läs mitt inlägg fr den 22 november så ser du detaljer i felsökningen.

  SvaraRadera

Det här fältet redigerar man i Inställningar/Kommentarer
Ett bra ställe att informera t.ex om att man infört mailfiltrering på kommentarerna